Klasse I Elkapslinger

Triarca klasse I kapslinger til strømfordeling er designet specielt til det svenske marked. De er fremstillet af rustfri stålplader eller sendzimir galvaniserede stålplader og er overfladebehandlet med polyestermaling med RAL 7037 grå eller Standard Grøn som standardfarve. Øvrige RAL farver samt anti-graffiti og anti-stick behandling kan tilkøbes efter aftale. 

Alle klasse I kapslinger leveres med integreret 4-leder samleskinnesystem. 
Endvidere tilbyder vi specielle låse-/markeringssystemer udformet til brug i de nordiske lande.

Anti-graffiti
Den nye polyester overfladebehandling, som vi kan tilbyde på vores klasse I gadekapslinger, sikrer at man nemt kan fjerne graffiti på udendørs gadekapslinger, mens metaloverfladen vedbliver at være optimalt beskyttet. På denne måde sikres kapslingens levetid med en ren overflade. Anti-graffiti behandlingen er især attraktiv i særlig udsatte områder, som i bycentre og i uddannelses-områder. Kapslingerne overfladebehandles med et specielt polyesterpulver, som giver gadekapslingerne en blank og glat overflade.

Anti-stick
Triarca A/S’ anti-stick behandling forhindrer at opklæbede emner bliver siddende på gadekapslinger og sikrer en nem fjernelse af sådanne opklæbede emner. Vi kan tilbyde denne overfladebehandling på gadekapslinger udført i galvaniseret stål, rustfri stål og aluminium. Kapslingerne overfladebehandles, som standard, med et polyesterpulver (80 μm) i den ønskede farve. Herefter påføres et ekstra farveløst pulver, som giver en ru og sandet overflade, som vanskeliggør at plakater og klistermærker bliver siddende i længere tid. Den ekstra overfladebehandling har en tykkelse mellem 50-60 μm. Vores anti-stick overfladebehandling kan tilføres alle vores gadekapslinger med polyesteroverfladebehandling (klasse I). Vær venligst opmærksom på, at leveringstiden forlænges, hvis der ønskes en speciel farve på gadekapslinger.


arrow_upward